HONDEN

Huisvesting

In de Borgelinckshof worden de honden gehuisvest in ruime binnenverblijven. De honden hun verblijf met een zorgvuldig door ons uitgezocht speelkameraadje. Hierbij houden we rekening met het karakter, de grootte en de leeftijd van de honden. Heeft u twee honden, dan verblijven zij samen in een verblijf. Iedere hond krijgt van ons een eigen mand met kleed. U mag ook een eigen kleed (welke goed wasbaar is) meenemen voor uw hond. Eigen manden en kussen nemen wij niet aan.

De binnenverblijven worden in de winter verwarmd en in de zomer koel gehouden.

Beweging en aandacht

De honden gaan vier keer per dag naar buiten. Ons pension beschikt over 4 ruime speelweiden, waarvan één met een grote waterplas. Wij letten nauwkeurig op de samenstelling van de groep honden op de speelweiden. Alleen honden die graag met elkaar optrekken mogen bij elkaar.

Voeding

De honden krijgen tweemaal per dag een maaltijd. Om maagproblemen te voorkomen wordt er rondom etenstijd niet gespeeld. Natuurlijk hebben zij altijd vers drinkwater tot hun beschikking.

De honden in ons pension krijgen kwaliteitsvoeding van Fokker. Wilt u liever dat uw hond zijn eigen merk of dieetvoeding krijgt, dan kunt u dit van huis meebrengen.

Vachtverzorging

Voor honden bestaat de mogelijkheid om fris gewassen weer mee naar huis te gaan na een pensionbezoek. Als u hier hiervan gebruik wilt maken kan u dit aangeven bij de reservering of als u de hond komt brengen.  Voor de kosten van het wassen, verwijs u naar de tarieven.

Gezondheid

Als uw hond medicijnen en/of dieetvoer krijgt is dit voor ons geen enkel probleem. U dient dit, voorzien van een duidelijke beschrijving, mee te brengen. In sommige gevallen wordt er wel een toeslag berekend voor het toedienen van medicijnen e.d.

Bij twijfel over de gezondheid van uw hond tijdens het verblijf zal de dierenarts geraadpleegd worden. Dierenartskosten worden altijd doorberekend aan de eigenaar.

Meenemen

Het inenting boekje dient u altijd mee te geven en krijgt u weer terug als u uw huisdier weer op komt halen.

HUISREGELS

Dagopvang

Naast vakantieopvang bieden wij ook dagopvang aan. Is uw hond niet graag alleen thuis of maakt u lange werkdagen dan is dit de ideale oplossing. De breng en haal tijden voor dagopvang worden in overleg met u gemaakt. Neem contact op voor de mogelijkheden.