KATTEN

Huisvesting

Voor de katten  is er een binnen- en overdekt buitenverblijf. Tevens is er de mogelijkheid om uw kat apart te huisvesten in een ruim privé-verblijf, bijvoorbeeld indien uw kat dieetvoer krijgt of als uw kat niet kan aarden in de groep. In alle verblijven zijn voldoende ligplaatsen en schuilhoekjes aanwezig. Verder staan er diverse klim- en krabpalen en zijn er overal speeltjes aanwezig.

De binnen verblijven worden 's winters verwarmd en 's zomers koel gehouden. 

Beweging en aandacht

Het is fijn voor uw huisdier dat hij zich snel prettig voelt in pension. De omstandigheden zijn natuurlijk anders dan thuis. Hoewel de dieren meestal snel wennen, geven wij ze veel persoonlijke aandacht aangepast op hun karakter.

In onze kattenverblijven is genoeg ruimte om te rennen, klimmen, klauteren en spelen. Bewegingsvrijheid dag en nacht.  Regelmatig krijgt uw kat persoonlijke aandacht; uw kat wordt dan geaaid, geborsteld of mee gespeeld en nagekeken.

Voeding

De katten hebben altijd brokjes en vers drinkwater tot hun beschikking. Ook staat er dagelijks blikvoer op het menu. Omdat katten vaak kieskeurige dieren zijn krijgen zij voer van verschillende kwaliteitsmerken, zodat er keuze genoeg is.

Wilt u liever dat uw kat zijn eigen merk of dieetvoer krijgt, dan kunt u dit van huis meebrengen (alleen bij huisvesting in een apart verblijf).

Gezondheid

Als uw kat medicijnen en/of dieetvoer krijgt is dit voor ons geen enkel probleem. U dient dit, voorzien van een duidelijke beschrijving, mee te brengen. In sommige gevallen wordt er wel een toeslag berekend voor het toedienen van medicijnen e.d.

Bij twijfel over de gezondheid van uw kat tijdens het verblijf zal de dierenarts geraadpleegd worden. Dierenartskosten worden altijd doorberekend aan de eigenaar.