OVER ONS

Over De Borgelinckshof

Wij zijn Hendrik Jan en Ada Welgraven en zijn echte dierenliefhebbers. Bij ons komen onze gasten op de eerste plaats. Wij geven ze volop aandacht en zorgen dat ze voldoende beweging en uitdaging hebben, zodat hun verblijf in het pension een ware vakantie voor hun wordt.

Zelf hebben wij een roedel met Zwitserse Witte Herder, waar we af en toe een nestje mee hebben. In de roedel leeft 1 boerenfox Joep en twee katten (Mabuk en Cato, vaak te vinden in of bij pension). Daarnaast hebben wij ook twee konijnen die we uit een konijnen opvang hebben opgehaald en lopen er vijf blije kippen rond over het erf.

Ik (Ada) heb in 2018 mijn papieren voor dierhoudersbesluit hond en kat gehaald. Daarnaast heb ik ook een certificaat in hondengedrag en staat een cursus katten gedrag op de planning. Afgelopen najaar heb ik ook dierhoudersbesluit voor overige zoogdieren gehaald.

Samen hebben wij ook een cursus gedaan Relatie tussen gezondheid en gedrag (hond)

 Sven Klunder helpt mij in het pension op zaterdag en in de schoolvakantie's Hij is zelf de trotse hondenbezitter van een Friese Stabij.