HUISREGELS

Huisregels

Wij zorgen ervoor dat uw kat of hond tijdens uw afwezigheid een zo prettig mogelijk verblijf heeft in ons pension. Wij kiezen hierbij voor kwaliteit. Echter, die kwaliteit wordt voor een deel door u bepaald. Daarom stellen wij de volgende voorwaarden voor een verblijf in ons pension:

LET OP! Uw huisdier dient minimaal 3 weken voor de pensionperiode te zijn ingeënt en de entingen moeten over de gehele verblijfsperiode geldig zijn. Zonder gelding vaccinatie bewijs en de juiste entingen kan uw dier hier niet logeren!

Geldigheidsduur entingen:

Katten:
Niesziekte; maximaal 1 jaar geldig;

Kattenziekte; maximaal 3 jaar geldig.

Niesziekt Bordetella; maximaal 1 jaar geldig

Honden:
Ziekte van Weil; maximaal 1 jaar geldig;
Cocktailprik; maximaal 3 jaar geldig;                                                       
Kennelhoest; maximaal 1 jaar geldig.

U dient het inentingsbewijs van uw huisdier mee te brengen. Uw huisdier dient vrij van vlooien en wormen te zijn en met een verzorgde vacht bij ons te worden gebracht. Voor honden is een anti-tekenbehandeling aan te raden. 

Om de rust van de dieren zoveel mogelijk te waarborgen en omdat wij buiten de openingsuren onze aandacht vooral op onze gasten willen richten verzoeken wij u zich aan de openingstijden te houden.

Wij willen graag alle bijzonderheden betreffende de gezondheid en het gedrag van uw huisdier weten, dit om het voor ons mogelijk te maken hier zo goed mogelijk op in te spelen. 
Graag ontvangen wij van u een telefoonnummer van een contactpersoon, die te bereiken is tijdens uw afwezigheid, of een mobiel nummer van uzelf.

Het verblijf van uw huisdier(en) in ons dierenpension is op eigen risico. Eventuele gemaakte dierenartskosten e.a. tijdens het verblijf worden aan u doorberekend.

Volgens de wet blijft u aansprakelijk voor uw huisdier, ook al verblijft uw huisdier in een dierenpension. Indien uw huisdier tijdens een verblijf in ons dierenpension schade berokkent aan wie of wat dan ook, dan komen deze kosten dus voor uw rekening. Wellicht kunt u deze kosten verhalen via uw WA-verzekering.

Huisdieren met ongeldige entingen, een slechte conditie, besmettelijke ziektes of aandoeningen worden niet in ons pension geaccepteerd.

Ons dierenpension is aangesloten bij de dierenbranche-organisatie Dibevo en wij hanteren, naast onze huisregels en voorwaarden, de Algemene Voorwaarden voor Dibevo-dierenpensions, uitgezonderd zijn artikel 6 en artikel 9. Voor reserveringen en annuleringen gelden de voorwaarden zoals beschreven onder reserveren. 

Algemene Voorwaarden DIBEVO-dierenpensions